Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

O Patrick Stewart θα πάρει ρόλο στο Charlie's Angels


O Patrick Stewart έκλεισε για να πάρει ρόλο στο νέο Charlie’s Angels, reboot της κλασικής σειράς αλλά και των ταινιών που κυκλοφόρησαν πριν μια 15ετια το οποίο το ετοιμάζει η Columbia Pictures της Sony, με την Elizabeth Banks να σκηνοθετεί.


Οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska θα είναι οι Άγγελοι του Τσάρλι, με την Banks να έχει το ρόλο της Bosley, αλλάζοντας τον χαρακτήρα σε γυναίκα για το reboot. Στην νέα ταινία η The Townsend Agency πάει διεθνές και προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας αλλά και κατασκοπίας και η ταινία θα επικεντρώνεται σε μια από αυτές τις ομάδες. Ακόμη δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός για το ρόλο του Charlie.

Οι Jay Basu και Banks έγραψαν το σενάριο ενώ προηγούμενες εκδοχές είχαν τους Craig Mazin και Semi Chellas ενώ δεν δεν είναι γνωστό αν έμεινε κάτι από αυτά που έγραψε ο Evan Spiliotopoulos. Οι Banks και Max Handelman της Brownstone Productions θα είναι παραγωγοί μαζί με τον Doug Belgrad, που θα έχει την χρηματοδότηση μαζί με την his 2.0 Entertainment. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου