Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα κυκλοφορήσει το τρέιλερ του Dark Phoenix


Η 20th Century Fox ανέβασε στην σελίδα των ταινιών X-Men στο Twitter ένα βίντεο εννιά δευτερολέπτων, με το οποίο μας ενημερώνει πως το τρέιλερ του Dark Phoenix θα το έχουμε στις οθόνες μας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ακόμη του στούντιο έδωσε στην δημοσιότητα την σύνοψη και την αφίσα της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο Dark Phoenix, οι X-Men πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιο επιβλητικό και πιο ισχυρό εχθρό τους: έναν από αυτούς, την Jean Grey. Κατά την διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Jean παραλίγο να σκοτωθεί όταν την χτύπησε μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Μόλις επιστρέφει στο σπίτι της, η δύναμη αυτή όχι μόνο την καθιστά απείρως πιο ισχυρή, αλλά και πιο ασταθή. Παλεύοντας με την οντότητα μέσα της, η Jean εξαπολύει τις δυνάμεις της με τρόπους που δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει ούτε να τις συγκρατήσει. Με την Jean να είναι εκτός ελέγχου και να βλάπτει αυτούς που αγαπάει περισσότερο, αρχίζει να ξετυλίγει ο ιστός που κρατάει μαζί τους X-Men. Τώρα, με αυτή την οικογένεια να καταρρέει, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ενώσουν - όχι μόνο να σώσουν την ψυχή της Jean, αλλά να σώσουν τον ίδιο τον πλανήτη μας από τους εξωγήινους που επιθυμούν να μετατρέψουν σε όπλο την δύναμη αυτή και να κυβερνήσουν τον γαλαξία.
Το Dark Phoenix είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Φεβρουαρίου του 2019. Ο Simon Kinberg σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters και Jessica Chastain.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου