Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Έγινε γνωστή η λίστα με τις υποψήφιες ηθοποιούς για το Birds of Prey


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter οι Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smolett-Bell και Janelle Monae είναι υποψήφιες για τον ρόλο της Black Canary στο Birds of Prey. Όσον αφορά τον ρόλο της Huntress στην λίστα της Warner Bros. βρίσκονται οι Margaret Qualley (The Leftovers), Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Fargo) και Cristin Milioti (Black Mirror, How I Met Your Mother).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σάιτ οι Justina Machado και Roberta Colindrez έχουν περάσει από δοκιμαστικό για τον ρόλο της Renee Montoya. Ακόμη το στούντιο ψάχνει Ασιατικής καταγωγής ηθοποιό που θα υποδυθεί την Cassandra Cain, με τον χαρακτήρα έχει ηλικία 12 ετών. Τα στελέχη της WB αναμένεται να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες.

Τα γυρίσματα του φιλμ, στο οποίο ο Black Mask θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019. Η Cathy Yan έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και η Christina Hodson έχει γράψει ένα από τα προσχέδια σεναρίου. Η Margot Robbie έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει και θα έχει χρέη παραγωγού στο έργο μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου