Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Birds of Prey: Βρέθηκαν οι Huntress και Black Canary


Οι Mary Elizabeth Winstead και Jurnee Smollett-Bell έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν μαζί με την Margot Robbie στο Birds of Prey. Σύμφωνα με πηγές του Variety η Winstead θα παίξει την Huntress και η Smollett-Bell θα υποδυθεί την Black Canary.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Ο Roman Sionis/Black Mask θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής. Η Cathy Yan έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και η Christina Hodson έχει γράψει ένα από τα προσχέδια σεναρίου. Η Robbie θα έχει χρέη παραγωγού στο φιλμ μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures.

Η Mary Elizabeth Winstead για το 2018 έχει το All About Nina και για το 2019 έχει τις ταινίες Gemini Man και The Parts You Lose. Η Jurnee Smollett-Bell για την φετινή χρονιά έχει το One Last Thing και έχει χαρίσει την φωνή της στην σειρά κινουμένων σχεδίων Sofia the First. Για το μέλλον έχει την ταινία Audrey's Run ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Lovecraft Country.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου