Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Το ABC θα ετοιμάσει νέα σειρά της Marvel


Ο σεναριογράφος του Wonder Woman, Allan Heinberg, θα έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει να φέρει μια νέα υπερ-ηρωίδα, αυτή την φορά στη μικρή οθόνη, αφού το ABC έδωσε υπόσχεση παραγωγής για ένα νέο άτιτλο πιλότο.

Μαζί με τον Heinberg θα είναι και οι Marvel Television και ABC Studios, ενώ όπως συνηθίζει η Marvel, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες, αν και ακούγεται ότι θα έχει βάση ένα όχι και τόσο γνωστό χαρακτήρα της Marvel ή ίσως και κάποια ομάδα, με τις A-Force, Lady Liberators και Fearless Defenders να είναι μερικές από τις ομάδες που γνωρίσαμε. Ο Jeph Loeb θα είναι ειδικός παραγωγός για την σειρά. Η ανακοίνωση δικαιώνει τις φήμες ότι το ABC έψαχνε για νέα σειρά Marvel ενώ το γεγονός ότι θα έχει γυναίκα στο πρωταγωνιστικό ρόλο ταιριάζει ιδανικά στην στρατηγική του καναλιού.

Το ABC σε θέμα σειρών της Marvel έχει το Agents of S.H.I.E.L.D. που μετακομίζει στο καλοκαίρι για την έκτη σεζόν, ενώ το Agent Carter είχε δύο σεζόν και το Inhumans μόλις μία. Στο παρελθόν ένα spinoff του S.H.I.E.L.D., το Marvel’s Most Wanted, τελικά δεν πήρε παραγγελία ενώ υπάρχει και ένα άγνωστο project του John Ridley που είναι πολύ πιθανό πλέον να θεωρείται παρελθόν.

Από την άλλη η Marvel έχει στο Netflix πέντε σειρές, τα Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones και The Punisher ενώ είχε και την μίνι σειρά The Defenders, έχει στο Freeform το Marvel's Cloak and Dagger, στο Hulu το The Runaways και το New Warriors που ακόμη δεν έχει κανάλι. Τέλος ανακοινώθηκαν και πιθανές σειρές για Scarlet Witch και Loki μεταξύ άλλων για την νέα streaming υπηρεσία της Disney.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου