Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Teaser και πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο του Luke Cage


Η Marvel και το Netflix έδωσαν στην δημοσιότητα ένα teaser για την δεύτερη σεζόν του Luke Cage. Ακόμη οι δυο εταιρείες έκαναν γνωστό πως ο νέος κύκλος 13 επεισοδίων της σειράς θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 22 Ιουνίου.

Η σύνοψη του Luke Cage είναι η εξής:
Ο Luke Cage είναι πρώην μέλος συμμορίας που παγιδεύεται για ένα έγκλημα. Στην φυλακή γίνεται εθελοντής για ένα ιατρικό πείραμα, το οποίο πάει στραβά και του χαρίζει υπεράνθρωπη δύναμη και αλεξίσφαιρο δέρμα. Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να δραπετεύσει και γίνεται ήρωας επί πληρωμή. Εχθρός του είναι ο Willy Stryker, ένας παιδικός του φίλος από το Χάρλεμ. Οι δυο τους διέπραξαν μαζί ευτελή εγκλήματα και ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα, την Reva Connors, η οποία τους οδήγησε στην ρήξη. Ο Stryker ήταν αυτός που παγίδευσε τον Cage για διακίνηση ναρκωτικών που τον έστειλε φυλακή.
Δημιουργός και Showrunner του Luke Cage είναι ο Cheo Hodari Coker, ο οποίος έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Charles Murray, Cindy Holland, Allie Goss, Alison Engel, Kris Henigman, Alan Fine, Stan Lee, Joe Queseda, Dan Buckley, Jim Chory και Jeph Loeb. Οι Mike Colter, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley και Sonia Braga έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου