Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Το Spider-Man: Homecoming 2 θα έχει γυρίσματα και στην Νέα Υόρκη


Το sequel του Spider-Man: Homecoming θα έχει γυρίσματα στην Νέα Υόρκη εκτός από το Βερολίνο και την Μεγάλη Βρετανία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Omega Underground. Η παραγωγή του φιλμ αναμένεται αρχίσει τον Ιούνιο.

Το Spider-Man: Homecoming 2 θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 5 Ιουλίου του 2019. Ο Jon Watts θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Οι Kevin Feige και Amy Pascal θα είναι και πάλι παραγωγοί ενώ οι Tom Holland, Zendaya και Marisa Tomei θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Η σύνοψη του Spider-Man: Homecoming είναι η εξής:
Ο νεαρός Peter Parker/Spider-Man, ο οποίος έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Captain America: Civil War, αρχίζει να εξερευνά την νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας που πετάει ιστό από τα χέρια στο Spider-Man: Homecoming. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδηκητές, ο Peter Parker επιστρέφει σπίτι του, όπου ζει με τη θεία του May, υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου μέντορά του Tony Stark. Ο Peter προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινή ρουτίνα του, με την προσοχή του να την αποσπούν οι σκέψεις του πως προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι περισσότερο από ένας φιλικός γείτονας Spider-Man αλλά όταν ο Vulture ξεπροβάλει ως νέος κακοποιός όλα όσα νοιάζεται ο Peter απειλούνται.
Το Spider-Man: Homecoming έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Ιουλίου του 2017 από την Feelgood Entertainment. Με προϋπολογισμό 175 εκατομμύρια δολάρια έχει καταφέρει να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 880.1 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από δικό του σενάριο, το οποίο το έχει γράψει μαζί με τους Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna και Erik Sommers. Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei και Robert Downey Jr..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου