Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ο Rupert Gregson-Williams θα γράψει το score του Aquaman


Το Film Music Reporter με ρεπορτάζ του αποκαλύπτει πως ο Rupert Gregson-Williams έκλεισε να γράψει το μουσικό θέμα του Aquaman. Αυτό είναι το δεύτερο πρότζεκτ του DCEU που αναλαμβάνει ο Gregson-Williams μετά το Wonder Woman.

Στο καστ της ταινίας βρίσκονται ο Jason Momoa ως Aquaman, η Amber Heard ως Mera, ο Willem Dafoe ως Vulko, ο Temuera Morrison ως Tom Curry, ο Dolph Lundgren ως Nereus, ο Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta, ο Patrick Wilson ως Orm/Ocean Master, η Nicole Kidman ως Atlanna, ο Otis Dhanji ως νεαρός Aquaman, ο Ludi Lin ως Murk και ο Michael Beach ως Jesse Kane.

Tο Aquaman είναι προγραμματισμένο κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο του Will Beall που έχει ως βάση την ιστορία των Geoff Johns και Wan. Ο Don Burgess (Forrest Gump, Spider-Man, Cast Away) είναι διευθυντής φωτογραφίας. Οι Rob Cowan, Peter Safran, Deborah Snyder και Zack Snyder έχουν χρέη παραγωγού ενώ οι Jon Berg και Geoff Johns έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου