Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Promo για το Cloak & Dagger


Η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα ένα promo 60 δευτερολέπτων για την επερχόμενη υπερηρωική σειρά του Freeform, Cloak & Dagger, η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου. 

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Cloak & Dagger ακολουθεί το διαφυλετικό ειδύλλιο του διδύμου, δυο έφηβοι από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, οι οποίοι βρίσκουν τους εαυτούς τους να έχουν επιβαρυνθεί και να έχουν ξυπνήσει με νέες υπερδυνάμεις ενώ έχουν ερωτευτεί. Η Tandy εκμπέπει ξίφη φωτός και ο Tyrone έχει την δυνατότητα να ανοίγει μια πύλη στη Διάσταση Darkforce, όπου εκεί μπορεί να τηλεμεταφέρει τους αντιπάλους του καθώς και τον εαυτό του. Θα μάθουν γρήγορα ότι είναι καλύτερα να είναι μαζί παρά χώρια αλλά τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον κάνουν τον περίπλοκο κόσμο ακόμη πιο δύσκολο.
Στο καστ του Cloak and Dagger βρίσκονται οι Olivia Holt, Aubrey Joseph, J.D. Evermore, Carl Lundstedt, Gloria Reuben, Andrea Roth, Miles Mussenden και James Saito. Ο Joe Pokaski είναι δημιουργός και showrunner της σειράς και έχει χρεή ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jim Chory και Jeph Loeb.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου