Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Το Netflix ετοιμάζει το Past Midnight


Το Netflix σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline αγόρασε τα δικαιώματα του Past Midnight, το οποίο είναι υπερηρωική ταινία και το πλάνο είναι ο Keanu Reeves να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του φιλμ προς παρόν δεν έχουν διαρρεύσει.

Ο Rick Famuyiwa (Dope) θα σκηνοθετήσει από σενάριο του TJ Fixman και οι Anthony και Joe Russo (Community, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War και Avengers: Infinity War) θα έχουν χρέη παραγωγού. Ο Rick Famuyiwa για το 2018 έχει ως σκηνοθέτης τον πιλότο του The Chi, το οποίο ανανεώθηκε από το Showtime για δεύτερη σεζόν και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Για το μέλλον έχει κλείσει να σκηνοθετήσει τις ταινίες Son of Shaolin και  Black Hole. 

Ο Keanu Reeves για την περσινή χρονιά είχε τα To the Bone, John Wick: Chapter 2, SPF-18, Destination Wedding και για το 2018 έχει την δεύτερη σεζόν του Swedish Dicks και τις ταινίες Replicas και Siberia. Για το 2019 έχει το John Wick: Chapter 3 και για το μέλλον έχει την μίνι σειρά Rain και τα The Starling, Rally Car και Bill & Ted Face the Music.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου