Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ο Laz Alonso πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Boys


Ο Laz Alonso (The Mysteries of Laura) έκλεισε για ρόλο στο The Boys και θα υποδυθεί τον Mother’s Milk ο οποίος είναι υπαρχηγός των Boys, ένας σπουδαίος ντετέκτιβ, πολύ ευφυής, παρατηρητικός και διαισθητικός ερευνητής.

Οι Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher και Nathan Mitchell έχουν πάρει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην live action τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson. Ο Eric Kripke (Supernatural και Timeless) είναι ο δημιουργός και showrunner της σειράς, με τους Evan Goldberg και Seth Rogen να αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία. Ο Kripke θα έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Goldberg, Rogen, Neal H. Moritz, Ori Marmur (Preacher), Pavun Shetty, James Weaver (Preacher), Ennis και Robertson. Η πρεμιέρα του σόου θα γίνει μέσα στο 2019 και θα προβληθεί στο Amazon. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου και θα λάβουν χώρα στο Πίτσμπεργκ της Πενσυλβάνια και στο Τορόντο του Καναδά. Το The Boys είναι μια σειρά που διαδραματίζεται σ'ένα κόσμο όπου οι υπερήρωες αγκαλιάζουν την σκοτεινή πλευρά της τεράστιας δόξας και φήμης τους και περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα εκδικητών που είναι γνωστοί ανεπίσημα ως "the boys", οι οποίοι έχουν ως αποστολή να καταστρέψουν διεφθαρμένους υπερήρωες με σκληράδα και προθυμία να πολεμήσουν βρώμικα. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Sony Pictures TV Studios, Amazon και Original Films.

Ο Laz Alonso για την περσινή χρονιά είχε την ταινία Detroit και για το 2018 έχει τα Traffik και Armed. Η τελευταία του τηλεοπτική του δουλειά ήταν αστυνομική κωμική σειρά του NBC "The Mysteries of Laura" που προβλήθηκε για δυο σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου