Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η Kristen Wiig αναμένεται να παίξει την Cheetah στο Wonder Woman 2


Η Kristen Wiig σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline είναι σε συζητήσεις με τις Warner Bros. και DC για να ενσαρκώσει την Cheetah, η οποία θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής, στο Wonder Woman 2 που θα διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου την δεκαετία του 1980.

Στα κόμικς η Barbara Ann Minerva είναι αρχαιολόγος στην οποία μέσα της μπήκε το πνεύμα της Cheetah, ενός άγριου δαίμονα που κυνηγούσε ανθρώπους. Απέκτησε δύναμη και ευκινησία άνω του μετρίου. Πρόκειται για την δεύτερη Cheetah, με τους Len Wein και George Perez να είναι οι δημιουργοί του χαρακτήρα και να κάνει το ντεμπούτο της στο έβδομο τεύχος του Wonder Woman Vol. 2 τον Αύγουστο του 1987. Το Wonder Woman 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την 1η Νοεμβρίου του 2019. Η Patty Jenkins θα σκηνοθετήσει από σενάριο που θα γράψει μαζί με τους Geoff Johns και Dave Callaham. Η Gal Gadot θα επαναλάβει τον ρόλο της Diana Prince για ακόμη μία φορά.

Η Kristen Wiig για το 2017 έδωσε την φωνή της στο Despicable Me 3, είχε εμφανίσεις στις σειρές Big Mouth, The Last Man on Earth και Nobodies και είχε τις ταινίες Downsizing και Mother!. Για την φετινή χρονιά έχει ένα επεισόδιο του Nobodies και το Where'd You Go, Bernadette. Για το 2019 έχει το How to Train Your Dragon 3 ενώ για το μέλλον έχει κλείσει στο Toni Erdmann.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου