Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Και ο Jack Quaid έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο The Boys


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline ο Jack Quaid (The Hunger Games) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο The Boys. Στο καστ βρίσκονται οι Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher, Nathan Mitchell και Laz Alonso.

Ο Eric Kripke (Supernatural και Timeless) είναι ο δημιουργός και showrunner της σειράς, με τους Evan Goldberg και Seth Rogen να αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία. Ο Kripke θα έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Goldberg, Rogen, Neal H. Moritz, Ori Marmur (Preacher), Pavun Shetty, James Weaver (Preacher), Ennis και Robertson. Η πρεμιέρα του σόου θα γίνει μέσα στο 2019 και θα προβληθεί στο Amazon. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου και θα λάβουν χώρα στο Πίτσμπεργκ της Πενσυλβάνια και στο Τορόντο του Καναδά. Το The Boys είναι μια σειρά που διαδραματίζεται σ'ένα κόσμο όπου οι υπερήρωες αγκαλιάζουν την σκοτεινή πλευρά της τεράστιας δόξας και φήμης τους και περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα εκδικητών που είναι γνωστοί ανεπίσημα ως "the boys", οι οποίοι έχουν ως αποστολή να καταστρέψουν διεφθαρμένους υπερήρωες με σκληράδα και προθυμία να πολεμήσουν βρώμικα. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Sony Pictures TV Studios, Amazon και Original Films.

Ο Jack Quaid για την περσινή χρονιά είχε τον πιλότο του Amazon "Sea Oak", ένα επεισόδιο του Workaholics και τις ταινίες Tragedy Girls και Logan Lucky. Για το 2018 έχει το Rampage και για το 2019 έχει το Plus One.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου