Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Το Hiding In Time θα γίνει τηλεοπτική σειρά από την MGM TV


Η MGM Television (Fargo, The Handmaid's Tale) απέκτησε τα δικαιώματα της μίνι σειράς κόμικ της Image Comics, Hiding In Time, για την μεταφέρει στην μικρή οθόνη. Ο Richard Smith (In Her Name/White Horse Pictures) έχει αναλάβει να κάνει την διασκευή.

Ο Christopher E. Long έχει γράψει το σενάριο του Hiding In Time και ο Ryan Winn έκανε την εικονογράφηση. Ο Long θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ μαζί με τους Lloyd Braun και Andrew Mittman και οι Ray Miller και David Server θα έχουν καθήκοντα παραγωγού. Το 2008 η Warner Brothers είχε αγοράσει τα δικαιώματα για να ετοιμάσει κινηματογραφική ταινία.

Η υπόθεση του κόμικ διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, όπου το ταξίδι στο χρόνο έχει ανακαλυφθεί και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων αρχίζει να μεταφέρει εκείνους που δίνουν κυβερνητικές πληροφορίες σε διάφορες χρονικές στιγμές στην ιστορία. Ο Abraham Smith είναι ένας τέτοιος μάρτυρας, που μετεγκαθίσταται στο παρελθόν, ζει μια ζωή που δεν είναι δική του, αιώνες προτού γεννηθεί. Όταν ένας μάρτυρας του προγράμματος δολοφονείται αναχρονιστικά, αποκαλύπτεται μια συνωμοσία και η ασφάλεια του Abraham τίθεται υπό αμφισβήτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου