Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Νέες προσθήκες στο καστ του The Umbrella Academy


Οι Cameron Britton (Mindhunter), Colm Feore (House of Cards) και Adam Godley (Breaking Bad) έκλεισαν για βασικό ρόλο ενώ η Ashley Madekwe (Revenge) πήρε επαναλαμβανόμενο ρόλο στο The Umbrella Academy, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Deadline. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε η παραγωγή της σειράς που είναι μεταφορά του ομώνυμου comic book της Dark Horse Comics.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σόου έχουν οι Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher και Mary J. Blige. Η υπόθεση ακολουθεί τα αποξενωμένα άτομα μιας δυσλειτουργικής οικογένειας υπερηρώων, γνωστούς ως Umbrella Academy, τους Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Seance, Number Five, the Horror και the White Violin, οι οποίοι συνεργάζονται για να λύσουν την υπόθεση δολοφονίας του πατέρας τους καθώς προσπαθούν να μην χωρίζουν λόγω της διαφοράς των χαρακτήρων τους.

Το Netflix έχει δώσει παραγγελία 10 επεισοδίων, με τις Universal Cable Productions και Dark Horse Entertainment να βρίσκονται στην παραγωγή. Ο Jeremy Slater (The Exorcist) είναι δημιουργός του πρότζεκτ και ο Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) θα είναι showrunner και ειδικός παραγωγός. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στην χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου