Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Teaser trailer για το Solo: A Star Wars Story


Κυκλοφόρησε από τις Lucasfilms και Disney πριν από μερικές ώρες το teaser trailer τρέιλερ του Solo: A Star Wars Story. Ακόμη οι δυο εταιρείες έδωσαν στην δημοσιότητα τέσσερα characters posters της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon και ταξιδέψτε πάρα πολύ μακριά στο γαλαξία με το Solo: A Star Wars Story, μια ολοκαίνουργια περιπέτεια με το πιο αγαπημένο κάθαρμα του γαλαξία. Μέσα από μια σειρά από τολμηρές αποδράσεις βαθιά μέσα σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo συναντά τον πανίσχυρο μελλοντικό του συγκυβερνήτη Chewbacca και έρχεται αντιμέτωπος με τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο απίθανους ήρωες του έπους του Star Wars.
Το Solo: A Star Wars Story είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 25 Μαΐου. Ο Ron Howard σκηνοθετεί από σενάριο των Lawrence Kasdan και Jon Kasdan. Οι Alden Ehrenreich, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Ian Kenny και Paul Bettany έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου