Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Δυο προσθήκες στο καστ του spinoff του Riverdale


Οι Michelle Gomez και Chance Perdomo έκλεισαν για βασικό ρόλο στην άτιτλη σειρά του Netflix για την Sabrina Spellman που θα έχει ως βάση την comic book σειρά της Archie Comics "Sabrina the Teenage Witch". Οι Kiernan Shipka και Jaz Sinclair έχουν πάρει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η γνωστή υπηρεσία streaming έχει δώσει παραγγελία για δυο σεζόν, όπου η καθεμία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο showrunner του Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa θα γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και ο Lee Toland Krieger θα το σκηνοθετήσει. Στην παραγωγή θα είναι οι Berlanti Productions και Warner Bros. TV. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 19 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθούν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η Michelle Gomez για το 2016 είχε εμφανίσεις στις σειρές Gotham και The Collection και για την περσινή χρονιά είχε έξι επεισόδια του Doctor Who. Ο Chance Perdomo για το 2017 είχε ένα επεισόδιο του Hetty Feather και τις μικρού μήκους ταινίες The Importance of Skin και The Art of Trying. Για το 2018 έχει ένα επεισόδιο του Midsomer Murders. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου