Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Το Sonic the Hedgehog θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019


Η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως το Sonic the Hedgehog θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 15 Νοεμβρίου του 2019 και θα βρεθεί απέναντι από το μιούζικαλ των  New Line/Warner Bros. "Margie Claus".

Ο Neal H. Moritz (franchise Μαχητές των Δρόμων) θα έχει χρέη παραγωγού μέσω της Original Film στην ταινία, η οποία θα είναι συνδυασμός live action και CGI, μαζί με τους Dmitri Johnson και Dan Jevons ενώ οι Tim Miller (Deapool) και Toby Ascher θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Ο Jeff Fowler έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του φιλμ, με το οποίο θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί το σενάριο των Evan Susser και Van Robichaux.

Ο χαρακτήρας του Sonic δημιουργήθηκε από τους Yuji Naka και Naoto Oshima και το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1991 από την Sega και συνολικά έχουν κυκλοφορήσει πάνω 20 video games, με τις πωλήσεις στις διάφορες πλατφόρμες να έχουν ξεπεράσει τα 360 εκατομμύρια. Ακόμη έχουν δημιουργηθεί έξι σειρές κινουμένων σχεδίων και έξι σειρές κόμικς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου