Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η Shoniqua Shandai έκλεισε για ρόλο στο The Greatest American Hero


Η Shoniqua Shandai πήρε βασικό ρόλο στο reboot του The Greatest American Hero, το οποίο έχει πάρει παραγγελία πιλότου από το ABC ως ημίωρη μονοκάμερη κωμωδία. Στο καστ βρίσκονται οι  Hannah Simone, George Wendt (Cheers), Gia Sandhu (The Indian Detective) και Zenobia Shroff (The Big Sick).

Η Christine Gernon (Speechless) θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο από σενάριο της Rachna Fruchbom (Fresh Off  the Boat). Η Fruchbom θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τους Nahnatchka Khan, Mandy Summers και Tawnia McKiernan. Η υπόθεση της πιθανής σειράς επικεντρώνεται στην Meera (Simone), μια 30χρονη Ινδοαμερικανή από το Κλίβελαντ που έχει ταλέντο στο να πίνει τεκίλα και να τραγουδάει καραόκε. Στην συνέχεια κάποιοι εξωγήινοι της εμπιστεύονται μια στολή με υπερδυνάμεις για να προστατεύσει τον πλανήτη, και ο κόσμος ποτέ δεν ήταν σε πιο αναξιόπιστα χέρια.

Το The Greatest American Hero προβλήθηκε στο ABC από τον Μάρτιο του 1981 έως τον Φλεβάρη του 1983 έχοντας τρεις σεζόν και 45 επεισόδια. Δημιουργός της σειράς ήταν ο Stephen J. Cannell και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι William Katt, Robert Culp, Connie Sellecca, Michael Pare και Faye Grant. Η Shoniqua Shandai για την φετινή χρονιά έχει την μίνι σειρά One Day She'll Darken και την ταινία Sierra Burgess Is a Loser.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου