Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Πρώτη εικόνα για το Sabrina του Netflix


Η νέα σειρά που θα ετοιμάσει το Netflix με βάση την σειρά κόμικ, Sabrina the Teenage Witch, έδωσε και επίσημα την πρώτη εικόνα μέσω του showrunner του Riverdale, Roberto Aguirre Sacasa, ο οποίος είναι και δημιουργικός διευθυντής της Archie Comics.

Η εικόνα συστήνει στο κοινό τον γάτο της Sabrina, Salem, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει την ίδια ιστορία που είχε στα κόμικ, όπου ήταν μάγος που τιμωρήθηκε από το συμβούλιο μαγισσών στο να είναι γάτα για 100 χρόνια. Με βάση το graphic novel The Chilling Adventures of Sabrina, η σειρά θα έρθει από τους Aguirre-Sacasa, Berlanti Productions και Warner Bros. TV και οι Aguirre-Sacasa Lee Toland Krieger, Greg Berlanti, Sarah Schechter και Jon Goldwater θα είναι ειδικοί παραγωγοί.


Η Kiernan Shipka έχει πάρει το πρωταγωνιστικό ρόλο και η Jaz Sinclair (The Vampire Diaries) έκλεισε για ρόλο. Αν και αρχικά το Sabrina θα ετοιμαζόταν στο CW ως πιλότος spinoff του Riverdale, το Netflix ήρθε με προσφορά 20 επεισοδίων σε δύο σεζόν και κέρδισε τα δικαιώματα. Δεν αναμένεται να υπάρξουν crossover μεταξύ των δύο σειρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου