Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Και επίσημα τα projects που θα έχει ο Brian Michael Bendis στην DC


Με το Action Comics No. 1000 και το DC Nation No. 0 να είναι τα πρώτα τεύχη που θα χαρίσει τα εξαιρετικά συγγραφικά του ταλέντα ο Brian Michael Bendis, τώρα έγινε γνωστό το ποιον χαρακτήρα θα αναλάβει ως πρώτη του δουλειά.

Και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Άνθρωπο από Ατσάλι, Superman, για τον οποίο θα δώσει πρώτα μια μίνι σειρά έξι τευχών με το τίτλο Man of Steel όπου θα δώσει ξανά την ιστορία προέλευσης του Superman, και ακολούθως θα αναλάβει τις σειρές Action Comics και Superman, που θα έχουν πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2018.

Το Man of Steel θα κυκλοφορήσει στις 30 του Μάη του 2018 και κάθε τεύχος θα έχει διαφορετικό άτομο στο σχέδιο με τους Ivan Reis, Evan "Doc" Shaner, Ryan Sook, Kevin Maguire, Adam Hughes και Jason Fabok. Οι Reis και Joe Prado θα αναλάβουν τα εξώφυλλα, με τον Reis να αναλαμβάνει και την σειρά του Superman, με το πρώτο τεύχος να έρχεται στις 11 Ιουλίου του 2018. Το Action Comics θα κυκλοφορήσει το No. 1001 στις 30 Ιουλίου με σχέδιο του Patrick Gleason.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Συγκεκριμένα η DC αποφάσισε ότι θα φέρει τις αστυνομικές σειρές του δημιουργού, γνωστές  ως Jinxworld στην DC, με τα Jinx, Torso και Fire να κυκλοφορούν την άνοιξη ενώ θα υπάρξουν νέα τεύχη για τις σειρές Powers, Scarlet και The United States of Murder Inc. με ελπίδα για ακόμη περισσότερα στο υπόλοιπο του 2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου