Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

O Gary Whitta θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς κόμικς του Star Wars: The Last Jedi


O Gary Whitta έκλεισε να γράψει την comic book μεταφορά του Star Wars: The Last Jedi για λογαριασμό της Marvel Comics. Οι Michael Walsh και Mike Spencer θα κάνουν την εικονογράφηση της σειράς που θα αποτελείται από έξι τεύχη, με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 2 Μαΐου.

Η σύνοψη της ταινίας είναι η εξής:
Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.
Το Star Wars: The Last Jedi έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Δεκεμβρίου του 2017 από την Feelgood Entertainment. O Rian Johnson σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Benicio del Toro, Laura Dern, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis. Η ταινία μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 1.3 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου