Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η Michelle MacLaren θα σκηνοθετήσει το Cowboy Ninja Viking


Η Michelle MacLaren, η οποία είναι μια από τις καλύτερες σκηνοθέτιδες της μικρής οθόνης, έκλεισε να σκηνοθετήσει το Cowboy Ninja Viking που θα έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel της Image Comics. Σύμφωνα με το THR οι Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda) και Rick Famuyiwa (Dope) ήταν οι άλλοι υποψήφιοι για να αναλάβουν την σκηνοθεσία του πρότζεκτ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 28 Ιουνίου του 2019 από την Universal Pictures, με τον Chris Pratt να έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή και του παραγωγού. Στο φιλμ καθήκοντα παραγωγού θα έχουν και οι Michael De Luca, Guymon Casady και Mark Gordon. Ο Pratt θα υποδυθεί έναν δολοφόνο που έχει ικανότητες από τρεις διαφορετικές προσωπικότητες: Ενός cowboy, ενός ninja και ενός Viking.

Η Michelle MacLaren για την περσινή χρονιά σκηνοθέτησε δυο επεισόδια του The Deuce και ένα επεισόδιο του Modern Family. Για το 2018 έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Better Call Saul και για το 2019 έχει κλείσει να σκηνοθετήσει την ταινία The Nightingale.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου