Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει το Lobo;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheWrap ο Michael Bay (Armageddon, Transformers) είχε συνάντηση με στελέχη της DC και της Warner Bros. για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας για τον Lobo.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του σάιτ ο Bay έδωσε σημειώσεις στον Jason Fuchs, ο οποίος έχει κλείσει να ξαναγράψει το σενάριο του φιλμ. Μόλις ολοκληρωθεί η συγγραφή του νέου σεναρίου το στούντιο σκοπεύει να το παρουσιάσει στον σκηνοθέτη ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Lobo είναι εξωγήινος, ο οποίος εργάζεται ως διαστρικός μισθοφόρος και κυνηγός επικηρυγμένων. O χαρακτήρας έγινε αρκετά δημοφιλής στους φαν της DC στις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν επανασυστήθηκε ως μηχανόβιος αντιήρωας. Δημιουργοί του Lobo είναι οι Roger Slifer και Keith Giffen και το ντεμπούτο του το έκανε στο τρίτο τεύχος του Omega Me τον Ιούνιο του 1983.

Ο Michael Bay για την περσινή χρονιά είχε το Transformers: The Last Knight και για το 2018 έχει ως παραγωγός τις ταινίες A Quiet Place, The First Purge και Bumblebee και με την ιδιότητα του ειδικού παραγωγού έχει την πρώτη σεζόν του Tom Clancy's Jack Ryan.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου