Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Προχωράει η ταινία κινουμένων σχεδίων για τον Mario


Η Nintendo ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμφωνία με την Illumination Entertainment για να ετοιμάσουν ταινία κινουμένων σχεδίων που θα έχει ως βάση το franchise ηλεκτρονικών παιχνιδιών Super Mario Bros..

Οι Shigeru Miyamoto και Chris Meledandri θα έχουν χρέη παραγωγού και η Universal Pictures έχει αναλάβει την διανομή του φιλμ παγκοσμίως. Το Super Mario Bros. κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985 και ακολουθεί έναν υδραυλικό με μουστάκι, τον  Mario και τον ψηλόλιγνο αδερφό του, τον Luigi, στην προσπάθειά τους να σώσουν την Princess Peach από τον κακοποιό Bowser. 

Στις 28 Μαΐου του 1993 έκανε πρεμιέρα η live action κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού, η οποία δεν κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς. Με προϋπολογισμό 48 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 20.9 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Rocky Morton και Annabel Jankel σκηνοθέτησαν από σενάριο των Parker Bennett, Terry Runte και Ed Solomon. Στο καστ ήταν οι Bob Hoskins, John Leguizamo, Dennis Hopper, Samantha Mathis, Fisher Stevens, Fiona Shaw και Richard Edson. Η Buena Vista Pictures Distribution (νυν Walt Disney Studios Motion Pictures) έκανε την διανομή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου