Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ο δεύτερος κύκλος του Legion έχει πρεμιέρα


Το FX γνωστοποίησε πως η δεύτερη σεζόν 10 επεισοδίων του Legion πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου. Ο Navid Negahban έχει κλείσει να υποδυθεί τον Amahl Farouk, a.k.a. the Shadow King, ο οποίος θα είναι κύριος ανταγωνιστής.

Η σύνοψη του Legion είναι η εξής:
Ο David είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια ως παιδί και μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές όλη του τη ζωή. Τώρα, στα 30 του και έχοντας μπει σε ίδρυμα για μια ακόμα φορά, ο David χάνει τον εαυτό του στη ρουτίνα της δομημένης καθημερινότητας της ζωής στο νοσοκομείο: πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, συνεδρίες, φάρμακα, ύπνος.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Noah Hawley, ο οποίος θα έχει και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Lauren Shuler, Donner, Bryan Singer, Simon Kinberg, Jeph Loeb, Jim Chory και John Cameron. Στην παραγωγή βρίσκονται οι 26 Keys Productions, The Donners' Company, Bad Hat Harry Productions, Kinberg Genre, Marvel Television και FX Productions. Οι Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton και Bill Irwin έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου