Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ της Lauren Cohan και του AMC


Η Lauren Cohan είναι ακόμη σε διαπραγματεύσεις με το AMC για να επεκτείνει το συμβόλαιο της το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της όγδοης σεζόν του The Walking Dead, όπως αναφέρουν πληροφορίες του TVLine. Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 25 Φεβρουαρίου.

Η σύνοψη του όγδοου κύκλου είναι η εξής:
Την χρονιά που μας πέρασε, ο Rick Grimes και η ομάδα του, ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο επικίνδυνη δοκιμασία που είχαν αντιμετωπίσει ποτέ. Η εμφάνιση του Negan και των Saviors οδήγησε την ομάδα σε διάσπαση. Φέτος, ο Rick κηρύσσει ανελέητο πόλεμο στον Negan και τις δυνάμεις του. Οι Saviors είναι περισσότεροι, με καλύτερο εξοπλισμό και πιο αδίστακτοι, όμως ο Rick και οι σύμμαχοί του μάχονται για να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Πρέπει να πολεμήσουν για να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Όπως σε όλες τις μάχες, θα υπάρξουν απώλειες. Όμως, με τον Rick αρχηγό των δυνάμεων της Alexandria, τη Maggie να ηγείται των Hilltop και τον Βασιλιά Ezekiel αρχηγό του Kingdom, η κυριαρχία του Negan και των Saviors στον κόσμο ίσως φτάνει στο τέλος της.
Η όγδοη σεζόν του σόου έκανε πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου του 2017. Δημιουργός του TWD είναι ο Frank Darabont και οι Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd, Denise M. Huth, Tom Luse, Greg Nicotero και Scott M. Gimple έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου