Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η Kyra Zagorsky θα εμφανιστεί στο Arrow


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVLine η Kyra Zagorsky (Helix, Falling Skies) έκλεισε για ρόλο στην έκτη σεζόν του Arrow και θα υποδυθεί την Athena, η οποία είναι πρώην μέλος της Λεγεώνας των Δολοφόνων.

Η σύνοψη του Arrow είναι η εξής:
Μετά από πέντε χρόνια που ήταν αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί, ο δισεκατομμυριούχος Όλιβερ Κουίν επιστρέφει σπίτι με μυστηριώδη σχέδια και νέες θανατηφόρες ικανότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Starling City. Φορώντας τη σκουρόχρωμη κουκούλα ενός αυτόδικου τοξότη, ο Όλιβερ είναι απόλυτα αποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να αντιταχθεί σε αυτούς που διέφθειραν την πόλη του. Όμως η εκστρατεία που περιπλέκεται εξαιτίας των σκοτεινών μυστικών της δικής του οικογένειας των ασυνείδητων δεσμών του καλύτερου του φίλου με το κακό, και της γυναίκας που αγαπάει αλλά πρόδωσε στην προηγούμενη ζωή του.
Ο έκτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 2017 και στο βασικό καστ βρίσκονται οι Stephen Amell, Willa Holland, David Ramsey, Paul Blackthorne, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Manu Bennett, Echo Kellum, Rick Gonzalez, Jack Moore και Juliana Harkavy. Η Kyra Zagorsky για την περσινή χρονιά είχε τον πιλότο "Yellow", δυο επεισόδια του Ice και την ταινία S.W.A.T.: Under Siege. Για το 2018 έχει ένα επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του The 100.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου