Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η Jaz Sinclair πήρε βασικό ρόλο στο spinoff του Riverdale


Η Jaz Sinclair (Paper Towns) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει απέναντι από την Kiernan Shipka στην άτιτλη σειρά του Netflix για την Sabrina Spellman που θα έχει ως βάση την comic book σειρά της Archie Comics "Sabrina the Teenage Witch" και θα παίξει την καλύτερη φίλη της Sabrina.

Η γνωστή υπηρεσία streaming έχει δώσει παραγγελία για δυο σεζόν, όπου η καθεμία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο showrunner του Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa θα γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και ο Lee Toland Krieger θα το σκηνοθετήσει. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Berlanti Productions και Warner Bros. TV. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 19 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθούν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η Jaz Sinclair για το 2017 είχε εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές The Vampire Diaries και Easy, την ταινία μικρού μήκους ταινία Think Fast και το Fun Mom Dinner. Για την φετινή χρονιά έχει το Slender Man, το οποίο έχει στο καστ του τους Joey King, Annalise Basso, Javier Botet, Julia Goldani Telles και Kevin Chapman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου