Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η Image Comics ανακοίνωσε τα νέα της κόμικς για την σεζόν


Η Image Comics, η οποία πρόσφατα έδωσε το φετινό της Image Expo, έδωσε πληροφορίες για διάφορα νέα που απασχολούν το μέλλον της εταιρίας, αναφέροντας διάφορα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, ή που θα είναι νέες προσθήκες.

Με διαφορά όμως η μεγαλύτερη είδηση ήταν ότι ο Mark Millar και Oliver Coipel θα κυκλοφορήσουν το The Magic Order, το πρώτο τους κόμικ μετά από την αγορά τους από το Netflix, θα κυκλοφορήσει από την Image το καλοκαίρι έχοντας έξι τεύχη. Επίσης ο Todd McFarlane ανακοίνωσε ότι εκτός της σειράς Spawn που κοντεύει τα 300 τεύχη, θέλει να ετοιμάσει μια νέα σειρά που θα ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι που θέλει να προστατέψει αυτούς που δέχονται κακοποίηση ενώ θα έχει και τρεις μίνι σειρές, τα Medieval Spawn/Witchblade, Spawn Kills Everyone 2 και Sam and Twitch: True Detectives. Το τελευταίο μάλιστα ίσως ενδιαφέρει λίγιο περισσότερο από όλα αφού ο "Twitch" Williams θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας του Spawn στη ταινία που ετοιμάζει.

Νέα σειρά πέντε τευχών θα είναι το Jook Joint των Tee Franklin και Maria Nguyen, το Dead Guy Fan Club της Annie Wu αλλά και το πολύ αμφιλεγόμενο Son of Hitler, το οποίο θα ακολουθεί τον γιο ενός από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα είναι το κλειδί για να τελειώσει το πόλεμο. Το γράφει ο Anthony Del Col από σχέδιο των Jeff McComsey και Geoff Moore και θα κυκλοφορήσει τον Μάη.

Άλλα projects είναι το Blackbird των Sam Humphries and Jen Bartel, που χαρακτηρίζεται ως το Harry Potter συναντά το Riverdale, και διαδραματίζεται στο Los Angeles, το Bloodstrike: Brutalists του Michel Fiffe, το οποίο θα επαναφέρει τον υπερήρωα από την δεκαετία του '90, το Crowded των Christopher Sebela, Ted Brandt και Ro Stein, το Dead Rabbit των Gerry Duggan και John McCrea, το Death or Glory των Rick Remender και Bengal, το Echolands των Haden Blackman καιd J.H. Williams, που θα αφορά τον τελευταίο πόλεμο στο πλανήτη Γη, το Farmhand του Rob Guillory, το The Last Siege Των Landry Q. Walker και Justin Greenwood που θα συνδυάζει Spaghetti Westerns και μεσαίωνα, το Leviathan των John Layman και Nick Pitarra, το Proxima Centauri του Farel Dalrymple, το The Red Hook του Dean Haspiel, το Shanghai Red των Christopher Sibela και Joshua Hixon, το Unnatural της Mirka Andolfo, το The Weather Man της Jody LeHeup και του Nathan Fox και το What’s The Furthest Place From Here? των Matthew Rosenberg και Tyler Boss.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου