Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

H Hannah Simone θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του The Greatest American Hero


Η γνωστή από το New Girl, Hannah Simone έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο reboot του The Greatest American Hero το οποίο έχει πάρει παραγγελία πιλότου από το ABC ως ημίωρη μονοκάμερη κωμωδία.

Η Rachna Fruchbom (Fresh Off  the Boat) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nahnatchka Khan, Mandy Summers και Tawnia McKiernan. Η υπόθεση της πιθανής σειράς επικεντρώνεται στην Meera (Simone), μια 30χρονη Ινδοαμερικανή από το Κλίβελαντ που έχει ταλέντο στο να πίνει τεκίλα και να τραγουδάει καραόκε. Στην συνέχεια κάποιοι εξωγήινοι της εμπιστεύονται μια στολή με υπερδυνάμεις για να προστατεύσει τον πλανήτη, και ο κόσμος ποτέ δεν ήταν σε πιο αναξιόπιστα χέρια.

Το The Greatest American Hero προβλήθηκε στο ABC από τον Μάρτιο του 1981 εως τον Φλεβάρη του 1983 έχοντας τρεις σεζόν και 45 επεισόδια. Δημιουργός της σειράς ήταν ο Stephen J. Cannell και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι William Katt, Robert Culp, Connie Sellecca, Michael Pare και Faye Grant. Η Hannah Simone για την φετινή χρονιά έχει την έβδομη και τελευταία σεζόν του New Girl και για το μέλλον έχει την ταινία Lemonade.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου