Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Gerard Butler θα πρωταγωνιστήσει στο Afterburn


Οι Original Film, G-BASE και Endurance Media ανακοίνωσαν ότι ο Jung Byung-gil θα αναλάβει την σκηνοθεσία της καινούριας ταινίας του Gerard Butler, Afterburn, η οποία θα ξεκινήσει την παραγωγή της το καλοκαίρι με τον Matt Johnson (Into The Blue) να αναλαμβάνει το σενάριο.

Οι Neal Moritz και Toby Jaffe θα είναι παραγωγοί μέσω της Original Film, και οι Alan Siegel και Butler μέσω της G-BASE ενώ ο Steve Richards θα είναι μέσω της Endurance Media. Οι Steve Barnett και James Tomlinson θα είναι ειδικοί παραγωγοί για την ταινία ενώ ο Lewis Taewan Kim (Okja) θα είναι παραγωγός και η Endurance Media χρηματοδότης. Η ταινία, η οποία είναι επιθυμία του Butler εδώ και πέντε χρόνια, θα έχει ως το κόμικ της Red 5, το Afterburn, το οποίο είναι φουτουριστική περιπέτεια δράσης. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά από αλλαγή της τεχνολογίας στην Ευρώπη και ένας κυνηγός θησαυρού θα πάει στη Γαλλία για να βρει το πίνακα της Mona Lisa. Το πλάνο είναι να ετοιμάσουν ένα νέο κινηματογραφικό franchise, στο οποίο στο μέλλον οι ιστορίες θα έχουν διάφορους γνωστούς θησαυρούς.

Ο Gerard Butler για το 2017 είχε τα Geostorm και Hunter Killer και για το 2018 είχε το Den of Thieves ενώ έχει έτοιμο το Keepers και έχει στα γυρίσματα για το 2019 το Naya Legend of the Golden Dolphin. Για το μέλλον θα επιστρέψει για ρόλο και στα sequel Den of Thieves, Angel Has Fallen και How to Train Your Dragon 3 ενώ έχει συνδέσει το όνομα του και με το Snow Ponies.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου