Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Fox ετοιμάζει σόλο ταινία για τον Silver Surfer


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η 20th Century Fox προσέλαβε τον Brian K. Vaughan για να γράψει το σενάριο της αυτόνομης ταινίας του Silver Surfer. Το στούντιο συνεχίζει να βάζει σε στάδιο ανάπτυξης πρότζεκτ με χαρακτήρες της Marvel παρότι έχει ανακοινωθεί (δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί) η εξαγορά του από την Disney.

Στα κόμικς ο Silver Surfer είναι γαλαξιακός ταξιδευτής, ο οποίος διασχίζει τον γαλαξία με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός πάνω σε μια άθραυστη σανίδα του σερφ. Διοχετεύει κοσμική ενέργεια για να αυξάνει τη δύναμη, να θεραπεύει τους άλλους και να αναδομεί την ύλη. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Jack Kirby και έκανε το ντεμπούτο στο Marvel Universe τον Μάρτιο του 1966 στο 48ο τεύχος του The Fantastic Four. Κινηματογραφικά ο Silver Surfer εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2007 στο Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

Η 20th Century Fox για το 2018 έχει ταινίες με χαρακτήρες της Marvel τα Deadpool 2 και X-Men: Dark Phoenix και για το 2019 έχει το The New Mutants. Σε διάφορα στάδια ανάπτυξης είναι τα Gambit, X-Force, Doctor Doom, Multiple Man και Kitty Pryde. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου