Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο F. Gary Gray είναι ο εκλεκτός της Sony για την σκηνοθεσία του spinoff του Men in Black


Η Sony Pictures βρίσκεται σε συζητήσεις με τον F. Gary Gray (Straight Outta Compton) για να αναλάβει την σκηνοθεσία της άτιτλης spinoff ταινίας του Men in Black, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου του 2019.

Σύμφωνα με πηγές του Variety οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα είναι νέοι χαρακτήρες, με τον έναν κατά πάσα πιθανότητα να είναι γυναικείος. Οι Matt Holloway και Art Marcum (Iron Man και Transformers: The Last Knight) έχουν κλείσει να γράψουν το σενάριο του φιλμ και οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald θα έχουν καθήκοντα παραγωγού και ο Steven Spielberg θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού ενώ ο David Beaubaire θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Sony. Τα προηγούμενα χρόνια κυκλοφόρησαν τρεις ταινίες από την Columbia Pictures (τα Men in Black, Men in Black II και Men in Black 3) οι οποίες με συνολικό προϋπολογισμό 445 εκατομμύρια δολάρια κατάφεραν να κάνουν εισπράξεις της τάξεως των 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο F. Gary Gray για την περσινή χρονιά είχε το The Fate of the Furious το οποίο στο καστ είχε τους Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel και Luke Evans. Το φιλμ έκανε εισπράξεις της τάξεως των 1.236 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου