Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Το Deadpool 2 θα έχει reshoots


Το Omega Underground επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το Deadpool 2 επόμενο διάστημα να έχει reshoots στο Βανκούβερ του Καναδά. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόση διάρκεια θα έχουν τα επιπρόσθετα γυρίσματα της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Αφού θα επιβιώσει επιθανάτια επίθεση από βοδινό κρέας, ένα σεφ καφετέριας με δυσμορφία (Wade Wilson) θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry καθώς παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της γεύσης του. Ψάχνοντας να βρει ξανά ενδιαφέρον στην ζωή του αλλά και έναν πυκνωτή ροής, ο Wade θα πολεμήσει με ninjas, την yakuza και μια αγέλη από σεξουαλικά επιθετικά σκυλιά, καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει την σημαντικότητα της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης, βρίσκοντας νέα επιθυμία για περιπέτεια στη προσπάθεια του να κερδίσει μία κούπα που γράφει World’s Best Lover.
Το Deadpool 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 18 Μαΐου. Ο David Leitch σκηνοθετεί από σενάριο των Rhett Reese και Paul Wernick. Οι Ryan Reynolds, Karan Soni, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand Zazie Beetz, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Josh Brolin, Jack Kesy, T.J. Miller, Shioli Kutsuna και Eddie Marsan βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου