Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Δεν βιάζεται με το Batgirl η Warner Bros.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του TheWrap οι DC Films και Warner Bros. δεν βιάζονται να βρουν τον αντικαταστάτη του Joss Whedon στο Batgirl, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από το πρότζεκτ όπου είχε καθήκοντα σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού.

Πηγές του σάιτ αναφέρουν πως προτεραιότητα του στούντιο αποτελεί η ανάπτυξη των αυτόνομων ταινιών των μελών της Justice League, πριν ετοιμάσει spinoff για δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως οι Nightwing, Deathstroke, Lobo and Batgirl. Τέλος σε περίπτωση που ο Whedon παρέμενε στο Batgirl το φιλμ ήταν απίθανο να μπει σε παραγωγή πριν την έναρξη των γυρισμάτων του The Batman, με τον Matt Reeves αυτή την περίοδο να γράφει το σενάριο.

Η Batgirl στα κόμικς ο γυναικείος αντίστοιχος χαρακτήρας του Batman και δημιουργοί της είναι οι Bill Finger και Sheldon Moldoff. Έκανε το ντεμπούτο της στο DC Universe στο 139ο τεύχος του Batman τον Απρίλιο του 1961. Την στολή της Batgirl στο πέρασμα των χρόνων έχουν φορέσει οι Betty Kane, Barbara Gordon, Helena Bertinelli, Cassandra Cain και Stephanie Brown, με την δεύτερη να είναι η πιο γνωστή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου