Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πρώτες αντιδράσεις για το Aquaman


Η Warner Bros. πραγματοποίησε χθες test screening για την επόμενη ταινία του DCEU, το Aquaman, και μέσα από την σελίδα του Batman News στο Twitter μας έρχονται οι πρώτες αντιδράσεις οι οποίες είναι θετικές.

Στο καστ του φιλμ βρίσκονται ο Jason Momoa ως Aquaman, η Amber Heard ως Mera, ο Willem Dafoe ως Vulko, ο Temuera Morrison ως Tom Curry, ο Dolph Lundgren ως Nereus, ο Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta, ο Patrick Wilson ως Orm/Ocean Master, η Nicole Kidman ως Atlanna, ο Otis Dhanji ως νεαρός Aquaman, ο Ludi Lin ως Murk και ο Michael Beach ως Jesse Kane.

Tο Aquaman είναι προγραμματισμένο κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο του Will Beall που έχει ως βάση την ιστορία των Geoff Johns και Wan. Ο Don Burgess (Forrest Gump, Spider-Man, Cast Away) είναι διευθυντής φωτογραφίας. Οι Rob Cowan, Peter Safran, Deborah Snyder και Zack Snyder έχουν χρέη παραγωγού ενώ οι Jon Berg και Geoff Johns έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου