Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η April Bowlby θα είναι η Elasti-Girl στο Titans


Η April Bowlby σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly έκλεισε για ρόλο στην πρώτη σεζόν του Titans που πρόκειται να προβληθεί μέσα στην χρονιά από την ψηφιακή πλατφόρμα της DC. Η Bowlby θα ενσαρκώσει την Rita Farr aka Elasti-Girl και θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο πέμπτο επεισόδιο.

Η υπόθεση θα ακολουθεί τον Dick Grayson καθώς θα βγει από την σκιά του Batman και θα γίνει ο αρχηγός μιας νεανικής ομάδας υπερηρώων από όλες τις γωνιές του DC Universe. Ο Akiva Goldsman θα είναι ο δημιουργός της σειράς και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechter. Ο Brad Anderson (Fringe, The Wire, Boardwalk Empire, Treme και The Killing) έχει κλείσει να σκηνοθετήσει τον πιλότο και στο καστ βρίσκονται οι Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly, Lindsey Gort, Seamus Dever και Bruno Bichir.

Η April Bowlby για το 2017 είχε ένα επεισόδιο της δέκατης σεζόν του The Big Bang Theory, την τηλεταινία A Mother's Crime και το Love's Last Resort. Για την φετινή χρονιά έχει τις ταινίες Reunion και Love me or Else.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου