Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Το Amazon θα ετοιμάσει σειρά για το Conan the Barbarian


Το Amazon, το οποίο πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά με βάση την κορυφαία σειρά βιβλίων επικής φαντασίας, Lord of the Rings, δείχνει να επιμένει στο είδος αφού ανακοίνωσε σειρά για τον Κόναν ο Βάρβαρος.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι Conan και θα έχει ως βάση το βιβλίο του Robert E. Howard, με τον Ryan Condal, τον Miguel Sapochnik, τον Warren Littlefield, την Pathfinder Media και την Endeavor Content στην παραγωγή. Η σειρά θα ετοιμάσει την μεταφορά του χαρακτήρα επιστρέφοντας στις λογοτεχνικές του ρίζες και θα ακολουθεί τον Conan, που αφού θα εκδιωχθεί από την φυλή του, θα περιπλανηθεί σε ένα μυστηριώδη και γεμάτο προδοσίες κόσμο, όπου θα ψάξει για σκοπό σε ένα μέρος που τον θεωρούν απλά βάρβαρο. Ο Sapochnik θα σκηνοθετήσει και οι Littlefield. Fredrik Malmberg και Mark Wheeler θα είναι ειδικοί παραγωγοί.

Ο χαρακτήρας συστήθηκε στο κοινό για πρώτη φορά το 1932 με τις ιστορίες του να κυκλοφορούν στο περιοδικό Weird Tales. Ο χαρακτήρας είχε δύο κινηματογραφικές ταινίες με τον Arnold Schwarzenegger και μία με τον Jason Momoa, δύο σειρές κινουμένων σχεδίων και την live action σειρά του 1997, Conan the Adventurer, με πρωταγωνιστή τον Ralf Mοller.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου