Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Νέα ημερομηνία εξόδου για το Alita: Battle Angel


Η 20th Century Fox ανακοίνωσε πως μετέφερε την πρεμιέρα του Alita: Battle Angel, την live-action κινηματογραφική μεταφορά του manga του Yukito Kishiro "Gunnm", από τις 20 Ιουλίου στις 21 Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το έργο διαδραματίζεται αρκετούς αιώνες στο μέλλον, όπου την εγκαταλειμμένη Alita την βρίσκει στην μάντρα της Iron City ο Ido, ένας συμπονετικός γιατρός ανδροειδών ο οποίος παίρνει το  ασυνείδητο ανδροειδές Alita στην κλινική του. Όταν η Alita ξυπνά, δεν έχει καμία μνήμη για το ποια είναι και δεν αναγνωρίζει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται. Όλα είναι καινούργια για την Alita, κάθε εμπειρία είναι η πρώτη της. Καθώς μαθαίνει να περιηγείται στη νέα της ζωή και στους ύπουλους δρόμους της Iron City, ο Ido προσπαθεί να προστατεύσει την Alita από το μυστηριώδες παρελθόν της, ενώ ο νέος φίλος της, Hugo, προσφέρεται αντ 'αυτού να ενεργοποιήσει τις αναμνήσεις της. Μια αυξανόμενη αγάπη αναπτύσσεται μεταξύ των δύο μέχρι που θανάσιμες δυνάμεις κυνηγούν την Alita και απειλούν τις νέες σχέσεις της. Τότε είναι που η Alita ανακαλύπτει ότι έχει εξαιρετικές ικανότητες μάχης που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να σώσει τους φίλους και την οικογένεια που κατέληξε να αγαπά. Αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την καταγωγή της, η Alita ξεκινάει ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει να αναμετρηθεί με τις αδικίες αυτού του σκοτεινού και διεφθαρμένου κόσμου και θα ανακαλύψει πως μια νέα γυναίκα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο στον οποίο ζει.
Ο Robert Rodriguez σκηνοθετεί το Alita: Battle Angel από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους James Cameron και Laeta Kalogridis. Οι Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley και Keean Johnson έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου