Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο Akiva Goldsman θα επιβλέπει δωμάτιο σεναριογράφων για την σειρά βιβλίων Ology


Το Ology, μια σειρά 13 βιβλίων με διάφορα υπερφυσικά θέματα, έκλεισε δωμάτιο σεναριογράφων με τον Akiva Goldsman να αναλαμβάνει την επίβλεψη και να έχει ρόλο παραγωγού μέσω της Weed Road.

Μέλη του δωματίου είναι ο σεναριογράφος του Jumanji: Welcome to the Jungle, Jeff Pinkner, ο βραβευμένος με Pulitzer Prize συγγραφέας, Michael Chabon, η σεναριογράφος της μεταφοράς του Kingkiller Chronicle, Lindsey Beer, ο σεναριογράφος των Black Panther και People Vs. OJ Simpson, Joe Robert Cole, η σεναριογράφος των Guardians of the Galaxy και Captain Marvel, Nicole Perlman και η Christina Hodson, η οποία συμμετείχε στο δωμάτιο σεναριογράφων για το Transformers.

Η Paramount Pictures μέσω των Wyck Godfrey και Liz Raposo επιβλέπει τους σεναριογράφους και το πλάνο είναι να βρουν επτά σενάρια με συνδεδεμένες ιστορίες. Ο Goldsman θα γράψει ένα από τα σενάρια.

Τα βιβλία Ology είναι νεανικές φανταστικές εγκυκλοπαίδειες με τίτλους όπως τα Spyology, Knightology, Dinosaurology, Dragonology, Alienology, Monsterology, Vampireology, Mythology και Egyptology. Το πλάνο της Paramount είναι live-action οικογενειακό franchise περιπέτειας με ένα ερευνητικό κέντρο που ασχολείται με επιστήμες που κανένας άλλος δεν παίρνει στα σοβαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου