Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Δυο καινούργια μέλη στο καστ του Detective Pikachu


Οι Bill Nighy (Pirates of the Caribbean, Underworld) και Chris Geere (You’re the Worst) σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter έκλεισαν για ρόλο στο Detective Pikachu, του οποίου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 10 Μαΐου του 2019. Οι Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton και Ken Watanabe βρίσκονται στο καστ του φιλμ. Ο Rob Letterman (Goosebumps) έχει κλείσει να σκηνοθετήσει το πρότζεκτ από σενάριο των Nicole Perlman (Thor και  Guardians of the Galaxy) και Alex Hirsch. Στην παραγωγή είναι η Legendary Entertainment και η The Pokemon Company. Την διανομή διεθνώς θα κάνει η Universal Pictures (στην Ελλάδα θα έρθει μέσω της UIP Greece) και στην Ιαπωνία η Toho.

Ο Bill Nighy για το 2017 είχε την ταινία The Bookshop και για την φετινή χρονιά έχει την μίνι σειρά Ordeal by Innocence. Για το 2019 έχει το SpaceDog and TurboCat ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα των Heidi: Queen of the Mountain και Payne & Redemption. Ο Chris Geere  για την περσινή χρονιά είχε την τέταρτη σεζόν του You’re the Worst και για το 2018 έχει τρία επεισόδια του Modern Family και την ταινία Deadtectives. Αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα του The Festival.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου