Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Το comic book Birthright θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη


Οι Cinco Paul και Ken Daurio, σεναριογράφοι πίσω από τις πολύ πετυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, Despicable Me, θα συνεργαστούν με τον Robert Kirkman και την Skybound Entertainment για να αναλάβουν την κινηματογραφική μεταφορά του επικού comic book φαντασίας, Birthright.

Το project θα ετοιμαστεί στην Universal μέσω της Skybound και οι  David Alpert, Bryan Furst, Sean Furst και Jeb Brody (The Mummy, Fifty Shades of Grey) θα είναι παραγωγοί. Ο Joshua Williamson έγραψε το κόμικ και ο Andrei Bressan θα αναλάβει το σχέδιο και η υπόθεση επικεντρώνεται στην οικογένεια Rhodes, της οποίας ο νεαρός γιος θα εξαφανιστεί καθώς έπαιζε στην αυλή. Ένα χρόνο μετά ένας ενήλικας άντρας θα εμφανιστεί και θα υποστηρίζει ότι είναι ο γιος τους και βρισκόταν σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Το Birthright θα είναι το τρίτο κινηματογραφικό project που έχει η Skybound σε συνεργασία με την Universal. Τα άλλα είναι η σειρά κόμικ του Robert Kirkman, Invincible, και το κόμικ της Image, Kill the Minotaur. Οι Paul και Daurio εκτός από τα Despicable Me είχαν συμμετοχή και σε ταινίες όπως τα Horton Hears a Who! και The Secret Life of Pets.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου