Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Τελικό trailer για το The Defenders


Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα του The Defenders και οι Netflix και Marvel Entertainment έδωσαν στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ. Σημειώνουμε πως η mini crossover σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το "Marvel’s The Defenders" ακολουθεί τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist. Ένα κουαρτέτο ηρώων που έχουν ένα κοινό, να σώσουν την Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η ιστορία τεσσάρων μοναχικών φιγούρων, οι οποίοι επιβαρύνονται με τις δικές τους προσωπικές προκλήσεις, και αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να είναι ισχυρότεροι όταν συνεργαστούν.
Οι Marco Ramirez και Doug Petrie είναι δημιουργοί και showrunners του The Defenders, οι οποίοι θα έχουν και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Drew Goddard, Jeph Loeb και Jim Chory. Οι Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Sigourney Weaver, Simone Missick, Deborah Ann Woll, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Elden Henson, Scott Glenn, Rachael Taylor, Rosario Dawson, Jessica Henwick και Elodie Yung βρίσκονται στο καστ. Στην παραγωγή είναι οι Marvel Television και ABC Studios.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου