Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η Sugar Lyn Beard θα παίξει την Hazard στην τέταρτη σεζόν του The Flash


Η Sugar Lyn Beard (Mike and Dave Need Wedding Dates) πήρε τον ρόλο της Rebecca Sharpe aka Hazard και θα κάνει την εμφάνιση της στο τρίτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του The Flash, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Variety.

Για όσους δεν γνωρίζουν στα κόμικς η Hazard είναι κακοποιός που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις και μαζί με τα μαγικά ζάρια της δίνει στα θύματά της καλή ή κακή τύχη. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Roy Thomas και έκανε το ντεμπούτο του στο DC Universe το 1987 στο 34ο τεύχος του Infinity, Inc..

Για τον νέο κύκλο μέχρι στιγμής ως νέες προσθήκες έχουν ανακοινωθεί οι Neil Sandilands (The 100, The Americans), Danny Trejo (Machete, From Dusk Till Dawn), Kim Engelbrecht (Dominion, Eye in the Sky) και Hartley Sawyer, οι οποίοι θα υποδυθούν τους Clifford Devoe aka The Thinker, Breacher, The Mechanic και Elongated Man αντίστοιχα. Η τέταρτη σεζόν του σόου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με τους Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin και Keiynan Lonsdale να επιστρέφουν στο βασικό καστ.

Η Sugar Lyn Beard για την περσινή χρονιά είχε εμφανίσεις στις σειρές Another Period, Noches con Platanito, Drunk History και Drunk History, έδωσε την φωνή της στο Sausage Party και είχε την ταινία Mike and Dave Need Wedding Dates. Για το 2017 έχει χαρίσει την φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων Captain Underpants: The First Epic Movie και έχει τα The Disaster Artist, Palm Swings και Killing Diaz. Για το μέλλον έχει κλείσει στον πιλότο Singularity ενώ αυτό την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του Game Over, Man!.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου