Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η Sasha Lane εκτός απροόπτου θα προστεθεί στο καστ του Hellboy


Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter η Sasha Lane (American Honey) είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να πάρει ρόλο στο reboot του Hellboy που ετοιμάζουν οι Lionsgate και Millennium και έχει για πρωταγωνιστές τους David Harbour, Ian McShane και Milla Jovovich.

Η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στον δαιμονικό ήρωα ο οποίος κοντράρεται με μία μεσαιωνική μάγισσα που επιδιώκει να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα διεξαχθούν σε Μεγάλη Βρετανία και Βουλγαρία. Ο Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Aron Coleite. Οι Mike Richardson, Larry Gordon και Lloyd Levin θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στο φιλμ.

Η Sasha Lane για το 2017 έχει την μικρού μήκους ταινία Born in the Maelstrom και τα The Miseducation of Cameron Post, Shoplifters of the World και Hunting Lila. Για το 2018 έχει την ταινία Shotgun και για το μέλλον έχει κλείσει στο Freak Shift ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του Hearts Beat Loud. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου