Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ο Riz Ahmed βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πάρει ρόλο στο Venom


Ο Riz Ahmed είναι στα πρώτα στάδια των συζητήσεων για να προστεθεί στο καστ του Venom και προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες γύρω από τον χαρακτήρα που πρόκειται να παίξει. Σύμφωνα με τον Justin Kroll του Variety υποψήφιοι για τον ρόλο, ο οποίος δεν είναι ο Carnage, είναι και οι Matt Smith, Pedro Pascal και Mathias Schoenarts.

To Venom θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Ο Ruben Fleischer (Zombieland) θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Scott Rosenberg και Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2). Ο Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Revenant, Dunkirk, Dark Knight Returns) έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει ως Eddie Brock aka Venom.

Ο Riz Ahmed για την περσινή χρονιά είχε συμμετοχές στις σειρές The Night Of και The OA και τις ταινίες Jason Bourne, Una, City of Tiny Lights, T5 aka Terminal 5 και Rogue One. Για το 2017 έχει δυο επεισόδια της τελευταίας σεζόν του Girls και την μικρού μήκους ταινία Swet Shop Boys: Aaja ft. Ali Sethi. Αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα του The Sisters Brothers.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου