Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η Rebecca Thomas είναι η νέα σκηνοθέτης του Malignant


Η Rebecca Thomas έκλεισε να αντικαταστήσει τον Brad Peyton στην σκηνοθεσία του Malignant, το οποίο θα έχει ως βάση το κόμικ των Boom! Studios "Malignant Man", που ετοιμάζει η 20th Century Fox. Ο Peyton αποχώρησε από το πρότζεκτ για να σκηνοθετήσει το Rampage της New Line. Ο Zak Olkewicz έχει γράψει το σενάριο της ταινίας.

Οι James Wan, Stephen Christy, Ross Richie και Adam Yoelin θα έχουν ρόλο παραγωγού ενώ ο Matt Reilly θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Fox. Το Malignant Man επικεντρώνεται στον Alan Gates, έναν καρκινοπαθή, ο οποίος βρίσκεται στα τελικά στάδια και έχει αφεθεί στη μοίρα του, μέχρι που θα ανακαλύψει ότι ο όγκος είναι ένα παράξενο παράσιτο. Έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και υπερφυσικές δυνάμεις, ο Alan θα πολεμήσει ενάντια στο στρατό του κακού που βρίσκεται βαθιά μέσα στη κοινωνία, καθώς θα ξεκλειδώσει και τα μυστικά του παρελθόντος του.

Η Rebecca Thomas για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος την μικρού μήκους ταινία Las Vegas, West και ως σκηνοθέτης ένα επεισόδιο του Sweet/Vicious. Για το 2017 και πάλι με την ιδιότητα του σκηνοθέτη έχει ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Stranger Things και για το μέλλον έχει κλείσει στο The Little Mermaid. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου