Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η Patty Jenkins θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Wonder Woman 2


Σύμφωνα με το Deadline η Patty Jenkins είναι σε τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Warner Bros. για να αναλάβει την σκηνοθεσία του Wonder Woman 2, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 13 Δεκεμβρίου του 2019.

Πηγή του στούντιο ανέφερε στο σάιτ πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Το sequel του Wonder Woman αναμένεται να λάβει χώρα την δεκαετία του 1980 κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όπου η πριγκίπισσα των Αμαζόνων θα τεθεί αντιμέτωπη με τον στρατό της Σοβιετικής Ένωσης. Η Gal Gadot θα επαναλάβει για ακόμη μία φορά τον ρόλο της Diana Prince, με τους Jenkins και Geoff Johns αυτό το διάστημα να γράφουν το προσχέδιο του σεναρίου του φιλμ.

Το Wonder Woman έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου από την Tanweer, με την Patty Jenkins να σκηνοθετεί από σενάριο του Allan Heinberg. Οι Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli και David Thewlis έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το φιλμ με προϋπολογισμό 149 εκατομμύρια δολάρια έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις της τάξεως των 798.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου