Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Προχωράει η ανθολογική ταινία για τον Obi-Wan Kenobi


Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter ο Stephen Daldry (Billy Elliot και The Hours) είναι στα πρώτα στάδια των συζητήσεων για να αναλάβει την σκηνοθεσία της αυτόνομης ταινίας που θα επικεντρώνεται γύρω από τον Obi-Wan Kenobi.

Πηγές του σάιτ αναφέρουν πως το πρότζεκτ είναι σε αρχικό στάδιο και δεν υπάρχει σενάριο. Σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ο Daldry θα έχει την επίβλεψη της ανάπτυξης και του γραψίματος του σεναρίου του φιλμ μαζί με τους ιθύνοντες της Lucasfilm. Το Obi-Wan Kenobi θα είναι το τρίτο spin-off του κινηματογραφικού σύμπαντος του Star Wars μετά το Rogue One και το Han Solo, με το τελευταίο να βρίσκεται αυτήν την περίοδο στα γυρίσματα πλεόν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ron Howard. Η Lucasfilm στα υπόψιν της έχει έργα για τους Yoda και Boba Fett, μεταξύ άλλων χαρακτήρων. Τέλος να αναφέρουμε ότι τον Kenobi στην αρχική τριλογία του Star Wars τον υποδύθηκε ο Alec Guinness ενώ στην prequel τριλογία τον ενσάρκωσε ο Ewan McGregor.

Ο Stephen Daldry για την περσινή χρονιά και το 2014 ως σκηνοθέτης έχει τέσσερα επεισόδια από τις δυο σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown στην οποία έχει και χρέη ειδικού παραγωγού. Για το 2019 έχει κλείσει να σκηνοθετήσει το Wicked.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου